mensenwerk

marjorie@mens-en-werk.net 06 5120 5055 LinkedIn

+ menu

ontwikkeling van mens en organisatie

Persoonlijke ontwikkeling

Werken met plezier en goed presteren

Werk heeft voor de meesten van ons een diepe betekenis in het leven. Het bepaalt voor een belangrijk deel wie we zijn. We willen gezien worden in ons werk. Respect en waardering krijgen om wat we doen en wie we zijn.

Een goede prestatie neer zetten, erbij horen, bijdragen aan het grote geheel: zaken waar je energie van krijgt. Anderen helpen, lekker aan de slag zijn en de tijd vergeten. Plotseling de oplossing vinden voor een probleem of iets na veel oefenen onder de knie krijgen.

Kun je in je werk jezelf zijn en doen waar je goed in bent? Dat bevordert namelijk niet alleen je werkplezier maar heeft ook een positieve invloed op het collectieve resultaat. Werken met plezier en goed presteren gaan hand in hand.

Waar word je blij van in je werk en waar lekt je energie weg? Ik help je daar zicht op te krijgen zodat je er gericht actie op kunt ondernemen. De dingen kunt gaan doen die belangrijk zijn voor je. Dingen waar je energie van krijgt in plaats van dat ze je energie kosten.

Zo kun je het verschil maken, zowel voor jezelf als voor de organisatie.

Werken aan je effectiviteit

Soms loop je tegen patronen in je denken en doen aan die belemmerend zijn. Loop je vast in je rol, weet je niet hoe je verder moet en denk je geen kant meer op te kunnen. Ik help je om zicht te krijgen op die patronen en op wat het effect daarvan is.

Door je bewust te worden van de (in)effectiviteit van je gedrag en het denken daarachter ontstaat ruimte om nieuwe keuzes te maken en het anders te doen. Met goede vragen en slimme tips help ik je om daar vervolgens ook daadwerkelijk stappen in te zetten.

Wat levert het je op?

Samen kijken of ik wat voor je kan betekenen?

Contact